KerkAccept: een nieuwe betaalmethode voor onze gemeente

 

De PGG gaat gebruikmaken van een nieuwe betaalmethode voor de kerkelijke bijdrage: kerkAccept. Dat is een betaalmethode die speciaal voor onze kerk ontwikkeld is om betalingen snel en eenvoudig te kunnen verwerken. KerkAccept gaan we gebruiken naast de al bestaande betaalmogelijkheden (dus niet in plaats ervan).

 

Hoe werkt het?

Als u kiest voor kerkAccept als betaalmethode, ontvangt u van ons betaalverzoek via de e-mail of per brief. Hierin staat een QR-code en/of betaallink waarmee u uw bijdrage kunt overmaken, via uw eigen bank, naar onze kerk. Omdat uw betaling automatisch wordt verwerkt, is onze administratie hier direct mee geholpen.

 

Is het gebruik van kerkAccept veilig?

Het gebruik van kerkAccept is veilig en het platform voldoet aan de AVG-eisen. Er worden geen persoonsgegevens verstuurd via het betaalplatform en de betalingen worden verwerkt via versleutelde verbindingen, die van buitenaf niet bereikbaar zijn.

 

Vragen?

Neem dan contact op met het Kerkelijk Bureau. Hoe kerkAccept werkt, kunt u stap voor stap (met afbeeldingen) volgen op de volgende pagina: kerkaccept.nl/betaalervaring.