Welkom bij de Protestantse Gemeente Groningen

 

 

 

 

 

 

 

Je bent welkom bij de Protestantse Gemeente Groningen. Ben je op zoek naar zingeving, rust, geloof, God of verbondenheid? Bezoek eens een (digitale) kerkdienst, kom langs bij een stiltebijeenkomst of steek een kaarsje aan als bezinningsmoment.

Wij willen overal in Stad plaatsen bieden waar mensen elkaar kunnen ontmoeten, waar je verbondenheid voelt en waar je kunt zijn wie je bent. We ontvangen je graag in een van onze vijf wijkkerken of op andere plekken in Groningen.

Nieuws

07-06-2022

Verandering ambtelijke werkzaamheden ds. Alberte van Ess

Ds. Alberte van Ess neemt op 26 juni afscheid van wijkgemeente De Bron om zich stadsbreed te gaan inzetten voor ouderenpastoraat en pioniersplekken. Ze blijft betrokken bij de uitvaartgroep en buurtkerk De Fontein.

Lees meer

28-05-2022

Jaarrekeningen 2021 zijn af!

De jaarrekeningen 2021 van de PG Groningen en de Diaconie zijn af en in te zien. U vindt de verkorte versie hier op de website. De volledige jaarrekeningen liggen ter inzage op het Kerkelijk Bureau en in de wijkkerken.

Lees meer

04-05-2022

6 mei manifestatie ‘Solidair met Ter Apel’

De nood bij het Aanmeldcentrum voor asielzoekers in Ter Apel blijft enorm hoog. Het centrum zit sinds maandag wéér vol. Deze vrijdag is er een manifestatie om solidariteit te tonen en structurele oplossingen te eisen. Het College van Diakenen van de Protestantse Gemeente Groningen ondersteunt de manifestatie en roept iedereen op mee te doen: 15.00 uur, op het terrein bij het Aanmeldcentrum.

Lees meer

Agenda