Ds. Jasja Nottelman

Studentenpredikant

Sinds december 2021 werkt Jasja als studentenpredikant bij het GSp – Studentenplatform voor Levensbeschouwing. Eerder werkte ze van 1998 tot 2021 in Utrecht als studentenpredikant.

Omdat ze in Groningen theologie heeft gestudeerd en daar ook de Kerkelijke opleiding heeft gedaan, is Groningen een bekende stad. "Het is leuk om in zo'n gezellige studentenstad te werken. Het pand aan de Kraneweg is een tweede huiskamer voor studenten. Elke dinsdag eet een groep studenten een lekkere hap en is er ruimte voor een wat meer inhoudelijk gesprek: Maaltijd & Meer.

"Voor studenten die te maken hebben met rouw in hun leven is er de rouwgroep Good Mourning. Daarnaast worden er met regelmaat retraites georganiseerd.

"Het GSp doet ook mee in het project All Ears, waarbij studenten wekelijks op woensdag terechtkunnen voor een gesprek op de campus of in het Harmoniegebouw."

Mocht je ook zin hebben in een goed gesprek en gezelligheid met medestudenten, voor meer info kun je terecht bij www.groningerstudentenplatform.nl of jasjanottelman@gspweb.nl.