Missionair-Diaconaal Centrum Het Pand

Viering met lunch: elke zondag | 12:00 uur
Het Pand, Madoerastraat 16

In Het Pand ben je altijd welkom. Zoek je ook een stukje gezelligheid? Of ben je op zoek naar zingeving? Zou je meer willen weten over het christelijke geloof, over wie Jezus is? In Het Pand maken wij de link tussen jou en God, tussen ons en jou!

Samen met een heel grote groep vrijwilligers proberen we een lichtpuntje te zijn in het leven van kinderen en tieners uit de Indische Buurt. Door samen te knutselen, te sporten, huiswerk te maken en tienermeiden te laten zien dat ze SuperVrouwen zijn. Tijdens de schoolvakanties is er ook in samenwerking met het WIJ-team en de speeltuin een aanbod waardoor de thuisblijvende kinderen niets tekort komen.

In een brede samenwerking leren we kinderen en tieners ook weer te dromen voor zichzelf en voor de wijk. Samen met hen proberen we de dromen zo veel mogelijk uit te laten komen. Zo hoop je op bloei voor de wijk(bewoners).

Sinds een aantal jaar komt er op zondag ook een multiculturele christelijke geloofsgemeenschap bij elkaar rond een lunchviering. Na het eten van broodjes en soep is er een eenvoudige korte viering. Deze gemeenschap helpt elkaar doordeweeks met klussen, een stukje gezelligheid en ook zijn er diverse ontmoetingen waar de Bijbel open gaat en wordt gebeden met elkaar.

www.pandvoordewijk.nl