Startweek/startzondag 2015 De Bron, Nieuwe kerk en De Fontein

Hoewel de vakanties nog moeten beginnen zijn wij, de startweekcommissie van de Bron , Nieuwe kerk en De Fontein al begonnen met de voorbereidingen van de startweek/startzondag.
Er staan weer allerlei leuke activiteiten op het programma:
Woensdag 16 september in de Fontijn om 19.00 uur: is er een oecumenische vesper. Daarna kun je bloemschikken of meedoen aan een wijnproeverij.
Donderdag 17 september in de Fontijn om 14.30 uur: is er een gezellige middag. Het programma hiervoor is zeer gevarieerd: een lezing/voordracht, muziek, samenzang, spelletjes en er is gelegenheid om met elkaar te praten onder het genot van koffie of thee.
Vrijdagavond 18 september om 18.00 uur is er gezamenlijk eten in De Fontein, De Bron en in de Nieuwe Kerk. Nadere informatie volgt.

Vrijdagavond 18 september: een fantastisch bosspel voor de jeugd van 10-14 jaar.
Zaterdagavond 19 september: dropping voor de oudere jeugd vanaf 14 jaar.
Zondag 20 september (startzondag) Uiteraard beginnen we met de kerkdienst in de Nieuwe Kerk, aanvang 9.30 uur.
Na de dienst is er koffiedrinken, daarna zijn er speurtochten op de fiets of per auto.
De startzondag wordt afgesloten met een broodmaaltijd in De Bron. Voor de kinderen vanaf 4 jaar is in De Bron een leuke activiteit.

Kortom er is weer voor elk wat wils en we rekenen op een geweldige deelname. Meer informatie over deelname en kosten hoort u nog van ons.

de startweekcommissie,
Harold Admiraal