Fout

[sigplus] Ernstige fout: Onvoldoende systeem rechten om de folder root/cache/preview aan te maken.

Afscheid ds Ynte de Groot

In een oec. dienst van 21 juni in De Fontein waarin ds. Ynte de Groot zelf voorging heeft de gemeente De Fontein onlangs afscheid van een zeer geliefd predikant genomen.
Ook vele kerkmensen van andere gemeentes, diverse predikanten, de Algemene Kerkenraad enz. waren aanwezig.
Bijgaande enkele foto's van de feestavond van vrijdagavond 19 juni en de dienst van 21 juni.
Van de wijkgemeente De Fontein kreeg Ynte een vouwfiets aangeboden.
Ynte zijn partner Douwe-Anne Walsma was steeds aanwezig en nam ook afscheid.
{gallery}Stories/2015/Afscheid Ynte de Groot{/gallery}