tgvcursus "Theologische Vorming en Verdieping voor Gemeenteleden"

In september start weer een nieuwe cursus TVG in Assen

Reeds jaren wordt er een cursus "Theologische Vorming en Verdieping voor Gemeenteleden en Geïnteresseerden", kortweg TVG in Assen gehouden. Ook in het komende seizoen zal dat het geval zijn.

Deze driejarige cursus wordt gehouden in:
het Markehuus, Scharmbarg 35, 9407 EA Assen.
Tijd: dinsdagmorgen van 9.00 uur tot 12.15 uur, verdeeld over 2 lessen vanaf 15 september 2015 tot en met 26 april 2016. In de herfst-, kerst- en voorjaarsvakantie vinden er geen cursussen plaats.
Op 8 september 2015 is er een openingsochtend, als start van het seizoen, voor alle cursisten, oud-cursisten en docenten. Ds. Bert van der Woude houdt een lezing over de Duitse theoloog Drewermann.

De bijeenkomst wordt gehouden in het Markehuus en begint om 9.30 uur.
Op 1 september 2015 is er een informatiebijeenkomst in de vorm van een inloopavond in het Markehuus, vanaf 19.30 uur.

Het cursusgeld voor 28 ochtenden bedraagt € 200 per persoon en € 350 voor echtparen.

De cursus wordt in 21 plaatsen in Nederland gehouden. In Groningen en Kampen gaat het om avondcursussen.

Aanmelding en informatie:
Website: www.tvgassen
Telefoon: 0599-234830 (Aly Klaren)
Gaarne aanmelden per email