RidderYnteKoninklijke onderscheidingen

Dit jaar werden bij de jaarlijkse lintjesregen op 24 april 2 leden van wijkgemeente de Fontein Koninklijk onderscheiden:
ds. Ynte de Groot werd benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau wegens zijn brede maatschappelijke en bestuurlijke inzet : lokaal, regionaal en landelijk.

Klik hier voor meer gegevens!

Bert Kamstra, Ranonkelstraat 18 werd benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau voor zijn jarenlange inzet voor de BertKamstravoetbalsport en in het bijzonder in de scheidsrechtersvereniging Groningen.
We willen Ynte de Groot en Bert Kamstra van harte gelukwensen met hun Koninklijke onderscheidingen.

Klik hier voor meer gegevens!