Presentatie "150 Psaalms" 150psaalms

In 2011 verscheen van de hand van Huub Oosterhuis "150 psalmen – vrij", een prachtige hertaling van deze weerbarstige, poëtische gebeden en geloofsliederen uit de Bijbel. Marten van Dijken heeft het aangedurfd deze bundel in het Gronings te vertalen. Uitgeverij Jongbloed verzorgde de uitgave. Op zaterdag 25 april vindt de presentatie plaats in de Lutherse Kerk. Behalve de vertaler zal ook Huub Oosterhuis spreken. Henk Scholte draagt enkele psalmen uit de bundel voor. Een projectkoor o.l.v. Henk de Vries zal de psalmen op andere wijze ten gehore brengen, begeleid door pianist Peter Rippen. Na afloop zullen Huub Oosterhuis en Marten van Dijken signeren. Vanaf 15.00 uur zijn de deuren van de kerk geopend; om 15.30 uur begint het programma. Welkom!