Kerkdiensten voor mensen met een verstandelijke beperking

5 keer per jaar is er in Groningen een kerkdienst speciaal voor mensen met een verstandelijke beperking.
De diensten zijn er voor iedereen, het maakt niet uit. of je wel of niet bij een kerk hoort. Iedereen is welkom!
Er zijn 2 dominees, Ds. Jan Wilts en Ds. EvertJan Veldman, die om de beurt voorgaan in de dienst. In de dienst wordt gezongen en er wordt gepraat over de bijbel. Er wordt ook gebeden en je mag er altijd een kaarsje aansteken voor iemand waar je extra aan wilt denken.
De kerkdiensten worden gehouden in: “de Fontein” Eikenlaan 255 Groningen (tegenover zwembad de Parrel) De Fontein
Ze beginnen altijd om 3 uur en duren ongeveer een uur.
In 2017 zijn de diensten op:
15 januari (Ds. J. Wilts)
19 maart (Ds. J. Wilts)
21 mei (Ds. E.J. Veldman), avondmaal
17 september (Ds. J. Wilts)
19 november (Ds. E.J. Veldman)

Inlichtingen over de diensten: tel. 050-5711743 (dhr. Groenwold).