boek alberte van Ess

Dagboek christelijke meditatie

Woensdagavond 12 november wordt "Het ritme van de tijden", een dagboek christelijke meditatie gepresenteerd in boekhandel Riemer, Nieuwe Ebbingestraat 1.
Vanaf 19.30 is de inloop, vanaf 20.00 de presentatie. Het boek is uiteraard die avond ook te koop.
Ds. Alberte van Ess, initiator en begeleidster van verschillende (christelijke) meditatie groepen schreef het dagboek oorspronkelijk als eindscriptie voor haar postacademiale opleiding voor geestelijke begeleiding.
Het onderwerp viel zo in de smaak dat het als boek is uitgegeven bij Boekencentrum, met een inleiding van Lex Boot.

{simplepopup popup="False" name="boek"}boek alberte van Ess {/simplepopup}