graankorrelAls de graankorrel sterft ......

Op zondag 14 april is er om 16.00 uur een uitvoering van het oratorium Als de graankorrel sterft... in de Trefpuntkerk, Nieuwe Schoolweg in Glimmen
Dit oratorium is geschreven door Marijke de Bruijne en de muziek is gecomponeerd door Chris van Bruggen, Anneke van der Heide en Peter Rippen.
Medewerking wordt verleend door de Cantorij van de PKN gemeente Noordlaren-Glimmen o.l.v. Chris van Bruggen en Anneke van der Heide
Piano: Peter Rippen. Fluit: Annemiek Bolding.
Solozang: Anneke van der Heide, Andries Visser en Henri√ętte van der Kamp
Leden van de kerkelijke gemeente zullen de spreekstemmen verzorgen.
De toegang is gratis. Collecte bij de uitgang
U bent van harte welkom