daglichtZing mee ...........

We willen op Zondag 24 februari in de Trefpuntkerk, Nieuwe schoolweg 5 in Glimmen een uitvoering gegeven van het oratorium 'Daar is het daglicht.
Dit oratorium is geschreven door Michaël Steehouder en de muziek is van Peter Rippen, Anneke van der Heide en Chris van Bruggen
Uitvoerenden zijn het kwartet Mozayk uit Heerenveen, een projectkoor, Chris van Bruggen piano en dirigent Jonne van Bruggen. De spreekteksten worden uitgesproken door Michaël Steehouder en Hanneke Doelman.
Voor het projectkoor hebben we -in tegenstelling tot de andere liedprojecten- dit keer gekozen voor een andere werkwijze, namelijk zonder repetitieavonden.
Dat is in dit geval mogelijk omdat het zangkwartet de 4 koorstemmen zingt.
Maar de 5e stem (in veel gevallen de melodie) moet (eenstemmig) door een projectkoor gezongen worden. We willen een ieder die graag zingt uitnodigen hieraan mee te doen.
Wil u meedoen met het projectkoor?
Dan bent u zondagmiddag 24 februari van harte welkom om 15.00 uur.
Geeft u zich even op via email
U krijgt dan tijdig de muziek en een opname via de mail toegezonden om thuis te oefenen.
Op zondagmiddag 24 februari gaan we eerst een uur lang gezamenlijk oefenen en gaan -na koffie en thee- om 16.30 uur een uitvoering geven van het geheel.
Een middag zingen in Glimmen. Doet u mee?
Van harte welkom
Chris van Bruggen