11-daagse reis naar Israël en de Westbank in 2019

israelreis

Van 24 oktober – 3 november 2019, een reis met voldoende ruimte om ook je eigen indrukken op te doen.
Een reis die je niet het gevoel geeft door een religieuze Efteling gejaagd te worden. Een reis die begint bij mensen aan de ‘verkeerde kant’ van de muur: hun ervaringen, hun hoop, hun strijd om behoud van zelfrespect. Om vandaaruit kennis te maken met het land waar het allemaal begonnen is en sporen te ontdekken van wat we uit de Bijbel kennen.
Een reis door een land waar de geschiedenis altijd weer op scherp staat. Met een rijkdom aan cultuur en natuur. En dan tijdens de olijvenoogst in een seizoen dat de hitte voorbij is, vlak voor de regen zich aandient.
De reis is geheel verzorgd: vliegreis – eten – gidsen – hotels – vervoer – entree – fooien. Reisorganisatie Drietour vertaalt de ideeën voor de reis in een programma op maat.
De kosten zullen plm. € 2000 p.p. bedragen.
Na de zomer start de definitieve inschrijving, als alle gegevens (prijs/programma) bekend zijn. Maar je kunt nu alvast je interesse per email aan mij kenbaar maken
Mijn voorkeur gaat uit naar een groep van 20 – 25 personen, bekijk hier alvast het volledige programma!

Evert Jan veldman