sprank open huis

Open huis bij Sprank 17 maart 2018

Voel je thuis bij Sprank. Eens binnenkijken bij een locatie van Sprank? Meer weten over beschikbare plaatsen, vrijwilligerswerk, stage of werken in de gehandicaptenzorg? Zaterdag 17 maart is het Open huis, en bent u welkom tussen 13.00-16.00 uur in diverse locaties.
Cliënten en begeleiders leiden u graag rond!

Bedum
De Ransuil, Ransuil 29, woonlocatie en dagbesteding
De Steenuil, Steenuil 24, woonlocatie
De Reiger, Reiger 34, woonlocatie
Appartementen Mensemastraat 43, woonlocatie

Sappemeer
De Arendsvleugel, Kleinemeersterstraat 12, woonlocatie
Zuidhorn
Tamarisk, Woonhaven 1-5d, woonlocatie
Briljant, Brilweg 28, woonlocatie
Middelstum
Boerderij Fraam, Fraamweg 6, dagbesteding
Leens
Kameleon, Oosterlaagte 30a, woonlocatie
Sprank biedt zorg, ondersteuning en dagbesteding aan mensen met een verstandelijke beperking die zich thuis voelen in een christelijke omgeving.
Meer informatie: www.stichtingsprank.nl