kerstpakketKERSTPAKKETTEN ACTIE INLIA.

Van de stichting INLIA (Vluchtelingenzorg) ontvingen we het volgende bericht :
De ‘Advent’, is aangebroken, een tijd van uitzien, vol van verwachting. Een tijd ook waarin veel mensen in ons land ‘iets extra’s’ ontvangen. Voor onze gasten in de Bed-Bad-Brood- en opvang, die van een zeer bescheiden leefgeld moeten rondkomen, is dat niet vanzelfsprekend. We willen hen graag iets extra’s geven en daarvoor roepen wij uw hulp in. Indien u van uw werkgever of relatie een Kerstpakket ontvangt en daarbij denkt ‘heb ik dat nou allemaal nodig’, dan willen we u in overweging geven het pakket aan ons te doneren. Voor degenen die wel willen doneren, maar geen pakket meer krijgen, is er de mogelijkheid om zelf een pakket samen te stellen. Wij kunnen met de inhoud van de geschonken pakketten nieuwe cadeautjes te maken, die we op Oudejaarsavond in de vorm van een ‘grote bingo – avond’ gaan uitdelen aan al onze BBB-gasten.
Wilt u meedoen?
U kunt de pakketten inleveren op woensdag 20 december tussen 10.00uur en 12.00uur in De Fontein en op zaterdagmorgen 23 december tussen 10.00 uur en 11.30 uur in de Nieuwe Kerk. Alvast hartelijk dank voor uw medewerking!