happitaris2017Wat is Happietaria?

Happietaria Groningen is het pop-up vrijwilligers restaurant voor het goede doel!
Wij openen onze deuren voor de 23ste keer, en ook u bent van harte welkom! Happietaria groningen is open van 22 november tot 21 december, van 17.00 tot 23.00.
Happietaria zet zich elk jaar in voor het goede doel, de complete opbrengst gaat dit jaar naar een project van stichting Tear: Herstel voor vrouwen in Latijns-Amerika. Met als doel om Colombiaanse en Boliviaanse vrouwen die survivor zijn van (seksueel) geweld herstel te bieden. Dit herstel zal geboden worden in de vorm van lotgenotengroepen, het bouwen van safehouses en door het economisch zelfstandig maken van vrouwen. Voor meer informatie kijk op www.resister.nl
Schuif aan voor een beter bestaan! Reserveren?
u kunt reserveren via de website: www.happietariagroningen.nl of door te bellen naar 06-40111441