LiedArkUitnodiging liedmiddag

Zondag 12 november is er in De Ark Haydnlaan 46 in Groningen weer een liedproject.
De liedmiddag begint om 15.30 uur eindigt om 17.00 uur. U wordt met een kopje koffie/thee welkom geheten.
Dit keer zingt een -speciaal voor deze middag samengesteld- projectkoor een aantal 'Psalmen vrij' van Huub Oosterhuis en Antoine Oomen
Op dit moment is in studie genomen de Psalmen 85, 92, 93, 97, 100, 108, 122 en 131.
In al deze Psalmen is ook een rol weggelegd voor een zingende gemeente en we studeren dat graag met u in.
Van enkele Psalmen willen we ook de Geneefse versie zingen.
Verrassend is dat de Psalmen op de muziek van Antoine Oomen op een heel andere manier bij je binnen komen dan de Geneefse Psalmen.

Dat te verkennen en ondergaan is eigenlijk het doel van deze middag.
Voor de liefhebbers is ook een Grunninger Psalm opgenomen in het programma.
Ds. Peter Buikema zal bij enkele Psalmen wat kanttekeningen plaatsen waarbij gekeken wordt naar de bijbelvertaling,
naar de Geneefse Psalmen zoals ze in het Nieuwe Liedboek voorkomen en naar de wijze waarop Huub Oosterhuis ze heeft opgeschreven.
Het projectkoor staat o.l.v. Chris van Bruggen en Anneke van der Heide.
De piano wordt bespeeld door Peter Rippen. Organist is Chris van Bruggen.
De toegang is vrij. Collecte bij de uitgang.
Van harte welkom,
Chris van Bruggen