KerkDorkwerdZangdienst met Exaltation in Dorkwerd

Zondagavond 17 september is er een zangdienst in de kerk van Dorkwerd. De dienst begint om 19.00 uur. In het programma is ruimte voor samenzang en koorzang. Gospelkoor Exaltation uit Hoogkerk laat van zich horen. Ook is er een overdenking, voorganger is dhr. Van Heijningen. Welkom in de kerk aan de Hoogeweg 2. In het dorpje Dorkwerd is het toegestaan te parkeren op de weg wanneer het ander verkeer niet gehinderd wordt. Meer info: www.hervormddorkwerd.nl.