IonavieringIonadag “ overHoop “ , 7 oktober 2017 in Tilburg

De Nederlandse Iona Groep organiseert zaterdag 7 oktober 2017 een landelijke Ionadag in Tilburg, met als thema: ” overHoop – voor een andere wereld ”. De dag is bedoeld voor iedereen: mensen die nog niets weten van Iona tot en met degenen die al lang betrokken zijn bij de Iona Community – een wereldwijde oecumenische beweging vanuit Glasgow en het Schotse eiland Iona.
Programma: Er is een Ionaviering en een lezing door Graham Maule uit Glasgow, drijvende kracht achter de Iona-liederen en -teksten . (Lezing met vertaling). Daarna is er keus uit workshops: o.a. - zingen, - wat is de Iona Community, - Iona en jongeren, - de encycliek Laudato Si’ (over de toekomst van onze planeet), - Chi Kung, en een bezoek aan sociaal eethuis De Pollepel. Daarna volgt een kleine pelgrimage door Tilburg.

Plaats en tijd: Petrus Donders Kerk, Enschotsestraat 124, Tilburg. 7 oktober 11.00 – 17.00 uur Toegang: vooruit betaald € 12,50 (tot 25 jaar € 10,00); aan de kerk € 15,00/12,50. Voor lunch wordt gezorgd.
Aanmelden bij zuid@ionagroep.nl .
Meer informatie op www.ionagroep.nl

Voor inspiratie en hoop: 7 oktober naar Tilburg