mooistte bijbelverhaalHet mooiste Bijbelverhaal van Groningen.

Het mooiste Bijbelverhaal van groningen wordt gepresenteerd op 18 juni tijdens het verhalenfestival in Noorderplantsoen. De Bijbel staat vol bijzondere verhalen. Verhalen die ons raken, die ons ontroeren en waar we onszelf in herkennen. Vorig jaar werd kerkgangers en Stadjers gevraagd naar hun mooiste Bijbelverhaal. Daar kwam een top tien uit, waarvan elke maand een verhaal bekend werd gemaakt. Op zondag 18 juni wordt tijdens een verhalenfestival in het Noorderplantsoen de nummer 1 onthuld. Het festival is een belevenis voor jong en oud, een middag vol muziek, theater, lezingen en leuke activiteiten! Van 13.30 tot 18.00 uur staat het Noorderplantsoen rond de muziekkoepel in het teken van de 10 Mooiste Bijbelverhalen.

Burgemeester Peter den Oudsten houdt een Preek van de Leek, er is muziek van de band Half A Mile, theater, een lezing van journalist/schrijver Frank Westerman en nog veel meer activiteiten, zoals een lego-bouwplek waar tientallen kinderen zich kunnen uitleven. De aftrap wordt gedaan door de burgemeester, hij maakt om 14.00 uur bekend welk verhaal het mooiste Bijbelverhaal van Groningen is. De 10 Mooiste Bijbelverhalen van Groningen is een unieke samenwerking van 25 kerken en geloofsgemeenschappen in de stad Groningen. Kijk voor meer informatie op:

ark van noach horizontaal