Matteüs Passie

Matteus2In de noordelijke wijken van onze stad wordt een hedendaagse versie van de Matteüs Passie uitgevoerd. Deze gezongen Nederlandse passie van Gerard van Amstel en Piet van Midden vertelt over de laatste dagen van Jezus. De uitvoering is gratis bij te wonen en duurt ongeveer een uur. Er is koffie/thee na. Een vrijwillige bijdrage ter bestrijding van de onkosten wordt gewaardeerd.

Vrijdag 7 april 20.15u De Fontein: Eikenlaan 255
Zaterdag 8 april 20.15u De Bron: Bentismaheerd 1A