VOOR ZANGLIEFHEBBERS, KOREN, ZANGGROEPEN EN CANTORIJEN

Een hele dag repeteren en (meerstemmig) zingen van nieuwe liederen

LIEDDAG in De Ark - Haydnlaan 46 - Groningen
4 maart 2017 van 10.30 – 16.15 uur

Tijdens deze lieddag staan op het programma o.a.:
• Liederen van de nieuwste CD van Huub Oosterhuis en Tom Löwenthal, Kleinst denkbare bron;
• Nieuwe psalmen vrij van Huub Oosterhuis en Antoine Oomen;
• Liederen uit de nieuwe liedbundel Zangen van zoeken en zien.

Het geheel staat onder leiding van Tom Löwenthal, op de piano begeleid door Henri Heuvelmans.
Toegangsprijs € 20,= per persoon, inclusief een boek met alle koorpartijen en 2x koffie / thee. U gelieve uw eigen lunch mee te nemen.
Aanmelden kan tot uiterlijk zaterdag 26 februari via e-mail: lieddagdeark@gmail.com
U betaalt 4 maart bij de ingang van de kerk.
De lieddag gaat door, als voldoende deelnemers zich aanmelden.
Organisatie Lieddag, Chris van Bruggen