KerkDorkwerd

Adventszangdienst in Dorkwerd

In deze donkere dagen voor kerst wordt er een adventszangdienst gehouden in het kerkje van Dorkwerd. Er wordt gezongen en gesproken over het Licht van God dat in deze wereld reddend verscheen in het Kerstkind. De dienst vindt plaats op zondag 11 december om 19.00 uur aan de Hoogeweg 2 in Dorkwerd. Naast samenzang en een overdenking door Michel van Heijningen is er koorzang door het koor Menorah uit Stad. Iedereen is welkom. Meer informatie: www.hervormddorkwerd.nl