muziekproject: “Mattheüs”

Gezocht: Zangers – 1 pianist – 1 fluitist – 1 klarinettist voor het muziekproject: “Mattheüs”
Vind je het leuk om samen te zingen en wil je graag in projectvorm naar prachtige concerten op 8 en 9 april 2017 toewerken? Geef je dan kosteloos op voor het eigentijdse passieproject “Mattheüs” van Gerard & Gerard-musicals: Een gezongen passie op basis van teksten uit het Mattheüsevangelie.
In twaalf repetities gaan we als koor vanaf januari op dinsdagavond de muziek repeteren. Thuis moet je je daarop voorbereiden met een oefen-cd. Er zijn ook verschillende solopartijen, de instudering daarvan gaat in overleg. Het ensemble repeteert in dezelfde periode. De muzikale leiding is in handen van Marinus Verkuil, Roele Kok en Alina Rozeboom. Het project wordt georganiseerd door de Nieuwe Kerk in samenwerking met De Bron en De Fontein.

Voor meer informatie/aanmelding mail naar passieproject.
Geef bij aanmelding aan:
- Of je wilt zingen/piano/fluit of klarinet speelt;
- Als je zingt: bij welke stemsoort je jezelf zou indelen (sopraan/alt/tenor/bas);
- Of je geïnteresseerd bent in het zingen van een van de solopartijen.
Mocht je met een ander instrument mee willen spelen, mail ons dan ook. Wellicht dat we hier iets op kunnen verzinnen. Alleen bij voldoende aanmeldingen kunnen we het project laten doorgaan. De deadline voor het aanmelden is: 13 november 2016. Dan bepaalt de organisatie ook of het project door gaat. Dus, ben je enthousiast? Neem al je muziekvrienden mee!