kerk dorkwerd interieurOpenmonumentendag, doopjurken in Dorkwerd

Op Openmonumentendag zaterdag 10 september is er op de wierde van Dorkwerd een keur aan activiteiten van 10.00 – 17.00 uur.

In het zeventiende eeuwse kerkje is een tentoonstelling van doopjurken en tussentijds is er koorzang. Op het terrein rond de kerk en de pastorie
is een rommelmarkt en verkoop van allerlei groenten, eetwaren en andere zaken. Daarnaast wordt er een show gegeven van het maken van glas-in-lood. Ook voor de kinderen is er wat te doen.