Het UMCG vraagt vrijwilligers om de geestelijke verzorging te ondersteunen

bij haar activiteiten, met name het organiseren van bezinningsbijeenkomsten, oecumenische vieringen, herdenkingen en religieuze hoogtijdagen.

Wat wij vragen
- interesse in de zieke medemens
- representatieve uitstraling/werkhouding
- goede communicatieve eigenschappen
- gerichtheid op samenwerking
- open houding ten aanzien van diverse religieuze en levensbeschouwelijke stromingen
- beschikbaarheid om 1x per maand in de weekenden een dagdeel te werken (meer mag ook)

Wat uw taken zijn
- zorg dragen voor een prettige, uitnodigende sfeer
- het uitnodigen van patiënten (en hun naasten) voor de bijeenkomsten
- het begeleiden en/of vervoeren van patiënten van en naar de bijeenkomsten
- contact maken met en aandacht hebben voor patiënten (en hun naasten)
- zorg dragen voor een gevoel van samenzijn

Wat wij bieden
- een boeiende en inspirerende werkomgeving
- een goede vrijwilligersorganisatie, met vele faciliteiten.
- leuke collega’s.

Een gesprek met de manager van de Stichting Vrienden van het UMCG en een geestelijk verzorger is onderdeel van de sollicitatieprocedure.
Wilt u meer weten (of meteen solliciteren) bel, mail of schrijf dan naar:
Dhr. Adri Spelt, Geestelijk Verzorger, telefoon 050 3613883, email
of
Mw. Anneke Tjassing, Manager Stichting Vrienden van het UMCG, telefoon 050 3611124, email