KerkDorkwerdOpen kerkmiddag in Dorkwerd

Zondag 26 juni organiseert de hervormde gemeente van Dorkwerd een open kerk middag. Tussen 14.30 uur en 16.00 uur zijn de deuren van de kerk open. Er is gelegenheid om het gebouw te bezichtigen, een momente te nemen voor stilte of ingesprek te gaan met aanwezige gemeenteleden. Koffie en thee zijn gratis verkrijgbaar. Rond 15.30 uur is er een kort meditatief moment. U vindt het kerkgebouw aan de Hoogeweg 2 te Dorkwerd. Meer informatie: www.hervormddorkwerd.nl