Leo Blokhuis FlyerGod only knows

Over popmuziek en religie

Op 24 juni 2016 komt popprofessor Leo Blokhuis naar Groningen. Hij geeft in de Immanuelkerk een performance over de relatie tussen religie en popmuziek. Hij spreekt over de religieuze wortels van popmuziek en laat vooral veel muziek horen. Goede muziek raakt het hart! Vaak meer dan religie. Leo Blokhuis is bekend van zijn optreden als jurylid Don Leo Blokhuis bij het televisieprogramma Top 2000 à Go-Go en als medewerker van De Wereld Draait Door. Ook maakt hij elk jaar met Matthijs van Nieuwkerk het late-night programma “Nacht van de popmuziek” en in december de jaarlijkse Top 2000. Leo Blokhuis is zoon van een predikant, hij verliet de kerk, maar bleef gelovig.
De avond in de Immanuelkerk, Overwinningsplein 1, Groningen, begint om 20.00 uur. De zaal is open vanaf 19.15 uur. De toegang bedraagt € 5. Iedereen is van harte welkom!

Informatie voor de pers:
Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met ds. Jannet van der Spek, predikant van de Immanuelkerk. telefoonnummer: 050-5252633 en per e-mail

Zie ook: www.immanuelkerk-groningen.nl