IonavieringIonaviering

Op zondag 24 april, 17 uur is er weer een Ionaviering.
Geïnspireerd door een pelgrimage naar het eiland Iona voor de Schotse westkust organiseert de Ionagroep maandelijks een dienst met liederen en gebeden uit Iona. Eenvoud, zorg voor de aarde en betrokkenheid op de grote vragen van vrede en gerechtigheid typeren deze spiritualiteit.
Een van de doordeweekse vieringen in de Abdij van Iona is een gebdsdienst voor heelwording. Deze liturgie wordt maandelijks gevolgd.
Voorganger is dit keer Alberte van Ess en de piano wordt bespeeld door Stef Tuinstra.

Locatie Doopsgezinde Kerk, oude Boteringestraat 33, Groningen.