Livestream Israëlcursus 16 februari

Dit voorjaar verzamelen zich in het Israëlcentrum honderden geïnteresseerden voor de Israëlcursus. Een serie van 12 lezingen over het thema 'Israël: heden, verleden en toekomst.'
Livestream
Vanwege de grote belangstelling voor deze lezingen zenden we ze ook live uit via onze website en YouTube-kanaal. U kunt deze livestream delen via uw website, Facebook of andere sociale media.
Programma:
Op dinsdag 16 februari zenden we twee lezingen live uit:
17:00 uur | rabbijn Raphael Evers: de Tabernakel in het Jodendom – toen en nu.
19:30 uur | dr. Henk Vreekamp: de Tabernakel en de volkeren.

livestream