kerkbalanslogo

 

collectebonnen

 

  • Martini kerk

  • Nieuwe kerk

  • Stadsklooster

  • Gsp

  • De Fontein

  • De Ark

  • Immanuel kerk

  • De Bron

SKG Collect/Digitale Kerkwinkel

De Protestante Gemeente Groningen maakt sinds kort gebruik van de mogelijkheid van SKG Collect.
SKG Collect kan worden gezien als een moderne webwinkel c.q. digitale kerkwinkel, waarbij voor betalingen gebruik kan worden gemaakt van IDEAL.

ideal

Dit systeem biedt voor de PGG onder andere de volgende mogelijkheden.
• Bestellen van Collecte bonnen en gelijk betalen via de veilige betaalmethode Ideal
• Overmaken van extra giften via Ideal
• Toezeggingen doorgeven voor de Aktie Kerkbalans

Bij het bestellen van de collecte bonnen via SKG Collect kunt u kiezen uit de 3 verschillende bekende bonnen van € 0,50 van € 1,00 en van € 1,50. Na de bestelling van het aantal bonnen, verschijnt het scherm waarin de adresgegevens worden gevraagd. Vervolgens verschijnt het scherm van betalen via Ideal. U en het Kerkelijk Bureau krijgen via de mail een bevestiging van de bestelling. Vervolgens verstuurt het kerkelijk Bureau de bonnen naar het opgegeven adres.
Wij kunnen op deze wijze de mogelijkheid bieden om op een moderne, eigentijdse manier bijdragen en toezeggingen te doen. Dit systeem bespaart alle betrokkenen veel tijd en papierwerk, en dus geld, dat de kerk aan andere zaken kan besteden.
Deze digitale mogelijkheid is te bereiken door op de afbeelding van Collectebonnen te klikken.

collectebonnen


Het doen van toezegging via Aktie Kerkbalans 2016 zal in de maand januari 2016 op de website worden gezet. U zult hierover nog meer informatie ontvangen.
NB. VOOR IEDEREEN DIE INTERNET NIET KAN OF WIL GEBRUIKEN BLIJFT DE SCHRIFTELIJKE EN TELEFONISCHE CONTACTMOGELIJKHEID MET HET KERKELIJK BUREAU GEWOON BESTAAN.
Wij hebben geen blauwe enveloppen om af te schaffen, maar blijven bereikbaar voor alle leeftijden!

 

Bezinning en bezieling 2020-2021bezinning en bezieling 2020 2021

Lees hier alle verdere informatie..


Corona Crisis: omzien naar elkaar in de naam van Christus


De corona crisis heeft geleid tot een reeks van maatregelen ook in de PGG en haar wijkkerken. De PGG volgt de richtlijnen voor de plaatselijke kerken zoals de Protestantse Kerk Nederland die met het RIVM afstemt en actualiseert.


Er is een protocol opgesteld voor gemeenten die behoren tot de Protestantse Kerk in Nederland. De concrete invulling van dit protocol behoort tot de verantwoordelijkheid van de plaatselijke kerkenraad en heeft een lokale en op het kerkgebouw toegespitste invulling.
Als u wilt weten wat er in deze omstandigheden kerkelijk georganiseerd wordt in de Protestantse Gemeente Groningen (PGG) kijk dan bij "Corona in de Wijk".
Daar en op de websites van de wijkkerken staat informatie over onze activiteiten of de mogelijkheid tot (pastoraal) contact. "Corona in de Wijk" vindt u boven in het beginscherm. Kijk dus bij de kerk bij u in de buurt of bij de wijkkerk waar u zich het best bij thuis voelt.
Daar staat ook hoe u digitaal diensten kunt volgen.


Lees hier de gegevens per wijk