SKG Collect/Digitale Kerkwinkel

De Protestante Gemeente Groningen maakt sinds kort gebruik van de mogelijkheid van SKG Collect.
SKG Collect kan worden gezien als een moderne webwinkel c.q. digitale kerkwinkel, waarbij voor betalingen gebruik kan worden gemaakt van IDEAL.

ideal

Dit systeem biedt voor de PGG onder andere de volgende mogelijkheden.
• Bestellen van Collecte bonnen en gelijk betalen via de veilige betaalmethode Ideal
• Overmaken van extra giften via Ideal
• Toezeggingen doorgeven voor de Aktie Kerkbalans

Bij het bestellen van de collecte bonnen via SKG Collect kunt u kiezen uit de 3 verschillende bekende bonnen van € 0,50 van € 1,00 en van € 1,50. Na de bestelling van het aantal bonnen, verschijnt het scherm waarin de adresgegevens worden gevraagd. Vervolgens verschijnt het scherm van betalen via Ideal. U en het Kerkelijk Bureau krijgen via de mail een bevestiging van de bestelling. Vervolgens verstuurt het kerkelijk Bureau de bonnen naar het opgegeven adres.
Wij kunnen op deze wijze de mogelijkheid bieden om op een moderne, eigentijdse manier bijdragen en toezeggingen te doen. Dit systeem bespaart alle betrokkenen veel tijd en papierwerk, en dus geld, dat de kerk aan andere zaken kan besteden.
Deze digitale mogelijkheid is te bereiken door op de afbeelding van Collectebonnen te klikken.

Het doen van toezegging via Aktie Kerkbalans 2016 zal in de maand januari 2016 op de website worden gezet. U zult hierover nog meer informatie ontvangen.
NB. VOOR IEDEREEN DIE INTERNET NIET KAN OF WIL GEBRUIKEN BLIJFT DE SCHRIFTELIJKE EN TELEFONISCHE CONTACTMOGELIJKHEID MET HET KERKELIJK BUREAU GEWOON BESTAAN.
Wij hebben geen blauwe enveloppen om af te schaffen, maar blijven bereikbaar voor alle leeftijden!