Welkom.

Welkom op de site van de Protestantse Gemeente te Groningen (PGG).
Een kerkelijke gemeente met vijf wijkgemeenten in zes kerkgebouwen, verspreid over de Stad.
De Martinikerk en de Nieuwe Kerk in de binnenstad, de Ark en de Immanuëlkerk in het zuiden, De Fontein in het noorden en de Bron in het oosten. Deze wijkgemeenten werken nauw met elkaar samen om veelkleurig kerk in en voor de stad te zijn.
De PGG werkt uiteraard ook samen met andere kerken.
Zo is de PGG betrokken bij de Open Hof, de opvang van thuis- en daklozen.
Ook participeren we in het GSp, het Groninger Studentenplatform voor geloof en levensbeschouwing.
En de PGG doet volop mee aan een gezamenlijke aanbod van cursussen en gespreksgroepen.
De Groninger kerken presenteren het jaarlijks onder de titel 'Bezinning & Bezieling