Bereikbaatheid Kerkelijk Bbureau.

Vanwege de lockdown is het Kerkelijk Bureau gesloten tot en met 19 januari 2021.
Wel zijn wij telefonisch (050-3183636) en per e-mail bereikbaar. Mocht u iets willen halen of brengen, dan kunt u ons bellen of mailen voor een afspraak.Tussen Kerst en Oud en Nieuw is het Kerkelijk Bureau helemaal gesloten en zijn wij ook niet bereikbaar via e-mail of telefoon.
Wij wensen u fijne, gezegende kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar!

digitale diensten in de kerstperiode:

Zondag 27 december
09:30 Nieuwe Kerk Thuis in de Nieuwe Kerk – ‘Er zit een barst in alles…’. Ds. Evert Jan Veldman (gezamenlijk met De Fontein)
09:30 Martinikerk prop. A. Pathuis
10:00 De Bron Mw. A. Sikkema
10:00 Immanuelkerk Ochtendgebed, mw. S. van Oosterom
10:00 De Ark Ds. C.A. Boonstra
11:30 Martinidienst Oecumenische viering voor student en Stadjer

Donderdag 31 december
17:00 Nieuwe Kerk ds. T. Liefting
17:00 Martinikerk Oudejaarsdienst, ds. P.A. Versloot
19:00 De Bron Oudejaarsdienst, ds. A. van Ess
19:30 Immanuelkerk Oudejaarsdienst, ds. S.W. Bijl

Uw extra gift is van harte welkom
Wilt u nog een extra gift doen in 2020? Dat kan nu eenvoudig met iDeal, via kerk050.nl/GIFT of door een bedrag over te maken naar NL63 RABO 0373 7408 91.

Gezegende kerstdagen en een voorspoedig nieuwjaar!

Welkom.

Welkom op de site van de Protestantse Gemeente te Groningen (PGG).
Een kerkelijke gemeente met vijf wijkgemeenten in zes kerkgebouwen, verspreid over de Stad.
De Martinikerk en de Nieuwe Kerk in de binnenstad, de Ark en de Immanuëlkerk in het zuiden, De Fontein in het noorden en de Bron in het oosten. Deze wijkgemeenten werken nauw met elkaar samen om veelkleurig kerk in en voor de stad te zijn.
De PGG werkt uiteraard ook samen met andere kerken.
Zo is de PGG betrokken bij de Open Hof, de opvang van thuis- en daklozen.
Ook participeren we in het GSp, het Groninger Studentenplatform voor geloof en levensbeschouwing.
En de PGG doet volop mee aan een gezamenlijke aanbod van cursussen en gespreksgroepen.
De Groninger kerken presenteren het jaarlijks onder de titel 'Bezinning & Bezieling